Pitkäkarvainen collieni Riemu täytti alkuvuonna pyöreitä vuosia. Sain synttärien kunniaksi 10-vuotiaan Riemun testattavaksi Nutrolin Senior ravintoöljyä ja kerron tässä blogijutussa kokemuksiani tuotteesta. Riemu on käyttänyt tuotetta nyt noin puolen vuoden ajan päivittäin ruoan seassa ja käyttökokemukset ovat erittäin positiiviset.

Koiran vanhuus ei ole sairaus ja minulle on tärkeää, että vanhuskoira pysyy elämäniloisena ja riemukkaana, joten tuote on meillä edelleen käytössä testijakson päättymisen jälkeen.

Riemu testaa: Nutrolin Senior ravintoöljy. Tämä blogikirjoitus on tehty kaupallisessa yhteistyössä ja tuote on saatu.

Helppoa, nopeaa ja näppärää päivittäisessä käytössä

Nutrolin Senior on ikääntyvän koiran ravintoöljy, joka sisältää muun muassa kalaöljyn kautta tärkeät omega 3-rasvahapot, E-vitamiinia ja ubikinonia. Se tukee koiran liikkuvuutta, aivojen normaalia toimintaa ja mielialaa. Tuotteen käyttö on helppoa, nopeaa ja näppärää, koska ravintoöljy maistuu 10-vuotiaalle Riemulle erittäin hyvin ja se on helppo lisätä päivittäin kuivamuonan sekaan. Säilytän avattua ravintoöljypulloa jääkaapissa.

Vanhuscollien viisas katse. Riemu on nyt 10-vuotiaana vetreä vanhuscollie, joka testasi Nutrolin Senioria mielellään.

Sen lisäksi että ravintoöljy maistuu hyvin, se sopii Riemulle muutenkin. Riemu ei ole kärsinyt minkäänlaisista närästysoireista tai yliherkkyyksistä tuotteen käytön aikana. Sen askel on kevyt ja lenkeillä mennään virkeästi vielä samat lenkit kuin nuoremmatkin collieni. Riemun aktiiviharrastaminen on jäänyt jo taakse, mutta välillä hömppäillään edelleen kivoja treeni- ja aktivointijuttuja omalla pihalla. Toinen vanhuskoirani 11-vuotias Fiona saa ravintoöljyistä valitettavasti herkästi närästysoireita, joten en ole käyttänyt tuotetta sille.

Pidän erityisesti siitä, että tuote ei haise voimakkaasti kalaöljylle kuten jotkut muut kokeilemani ravintoöljyt ja se on pakattu hapettumista ehkäisevään metallipakkaukseen. Kehitysehdotuksena haluaisin mainita, että tuotteen tarkka annostelu on hieman haastavaa, koska pullossa ei ole pumppukorkkia tai muuta annostelua helpottavaa. Hapettumisen estäminen on todennäköisesti syynä pumppukorkin puuttumiseen. Kalaöljyn laadulla on väliä ja hapettunut härski öljy on koirille haitallista. Muovipulloon pakattu öljy härskiintyy herkästi ja siitä voi olla enemmän haittaa kuin hyötyä.

Nutrolin Seniorin valmistusaineet ja kaksi eri pakkauskokoa

Nutrolin Senior sisältää kalaöljyä ja kasvisöljyä ja sitä myydään kahdessa eri pakkauskoossa. Tuotteen valmistusaineet ovat:

Kalaöljy, omega-3 EPA + DHA 200 mg/ml
Luonnolliset lisäaineet kasvisöljyssä:
Ubikinoni (koentsyymi Q) 3mg/ml
E-vitamiini (d-alfa-tokoferoli) 2,5 mg/ml
Tokoferoliuute
Rosmariiniuute

Ravintoöljyä myydään kahdessa eri pakkauskoossa: 265 ml ja 1000 ml ja meillä on käytössä suurempi pakkauskoko, joka on mielestäni kätevä keskikoisten koirien ja suuremman koiramäärän kanssa. Tuotteen hinta on 22,90 € – 62,90 € pakkauskoosta riippuen.

Ravintoöljyä annostellaan koiran painon mukaisesti eli esimerkiksi Riemun kokoiselle 20 kiloiselle koiralle annosmäärä on 7,5 ml. Parikymmentä kiloisen koiran kohdalla suurempi pakkauskoko 1000 ml riittää siis noin neljän kuukauden ajan.

Kiitos testimahdollisuudesta Nutrolin!

Olen käyttänyt koirilleni Nutrolin tuotteita jo usean vuoden ajan ja pitkäkarvainen collie Riemu on päässyt testaamaan aiemmin Nutrolin Sport -ravintoöljyä, josta voit lukea lisää aiemmasta blogikirjoituksestani: Riemu testaa: Nutrolin Sport. Lisäksi olen käyttänyt muita Nutrolin tuotteita koirien ikäkauden mukaisesti.

Hau hau ja kiitos! Pitkäkarvainen collie Riemu kiittää Nutrolin Seniorin testausmahdollisuudesta.

Olen todella iloinen, että sain mahdollisuuden testata Nutrolin Senioria Riemulle. Kiitos Nutrolin!

Voit lukea lisää Nutrolin Seniorista täältä: Nutrolin® Senior – Ravintoöljy ikääntyvälle koiralle.

Löydät lisää aiemmin julkaistuja Riemu testaa -blogisarjan juttuja täältä: Riemu testaa.

Vastaa