Voitko kuvitella, että viikon päästä on jo jouluaatto? Minä en, koska tuntuu siltä, että joulu tulee vastaan vuosi vuodelta vain entistä nopeammin. Vastahan oli kesä! Olen huomannut, että kaikkein tärkeintä olisi oppia elämään vahvasti juuri tässä meneillään olevassa hetkessä. Siihen pyrin erityisesti tänä jouluna. Tämän blogijutun ja näiden jouluisten colliekuvien myötä haluan toivottaa kaikille koirablogini lukijoille, koirille ja koiranomistajille oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2022.

Kaikki blogijutun yhteydessä olevat jouluiset kuvat on ottanut taitava Hanna Mäntynen, Hanna Mäntynen Photography. Kuvat otettiin kauniina pakkaspäivänä Heikkilän kotiseutumuseon idyllisessä pihapiirissä Keravalla.

Jouluisissa tunnelmissa vasemmalta oikealle collietontut Sansa (6 vuotta), Fiona (10 vuotta), Riemu (9 vuotta), Kaisla (4 vuotta) ja Vappu (5 vuotta). Kuva: Hanna Mäntynen
“Näkyikö tuolla kuusen takana joulutonttu?” collietytöt ihmettelevät. Vasemmalta oikealle Sansa, Fiona, Vappu, Riemu ja Kaisla. Kuva: Hanna Mäntynen
Usko pois, me ollaan oltu koko vuoden ajan todella kilttejä koiria! Kuva: Hanna Mäntynen

Viime hetken lahjaideoita koiranomistajalle tai koiralle

Jaan tässä vielä muutamia todellisia viime hetken vinkkejä joululahjoiksi koiranomistajille ja koirille. Muistathan, että se kaikkein paras lahja koiralle on omistajan kiireetön läsnäolo ja yhdessä vietetty aika. Koirat eivät aina kaipaa varsinaista uutta tavaraa, vaikka ovat varmasti innoissaan mukana avaamassa paketteja. Entä sitten mitä lahjaksi koiranomistajalle? Entäpä jos antaisit tänä vuonna aineettoman joululahjan? Viime hetken aineettomia joululahjavinkkejä koiranomistajalle voit tsekata esimerkiksi näistä viimevuotisista blogijutuistani:

Joululahjaideoita koiraharrastajalle osa 1/2

Joululahjaideoita koiraharrastajalle osa 2/2

Ja täältä löydät suositun tee se itse -lahjavinkin koiralle eli naruleluohjeeni, jonka avulla jokainen saa varmasti tehtyä naruleluja omalle tai kaverin koiralle lahjaksi:

Helppo ohje: koirien narulelut

Riemukasta joulua ja onnea vuodelle 2022!

Jouluna on aikaa rentoutua ja voi jättää kaiken turhan kiireen taakse. Itse aion lomailla, pidän hieman treeni- ja sometaukoa ja irtaudun jokapäiväisestä etätyöntekijän arjesta. Myös tämä Riemumielen collieblogi & koirablogi hiljenee joulun ja uudenvuoden viettoon. Palaan blogin suhteen takaisin kuvioihin uudestaan taas tammikuun puolivälissä. Blogin julkaisutahti tulee rauhoittumaan hieman tästä vuodesta ja tavoitteeni on julkaista vuonna 2022 yksi blogijuttu kuukaudessa.

Riemumielen pitkäkarvaiset colliet toivottavat kaikille herkkujen täyteistä ja riemukasta joulunaikaa! Muistakaa syödä hyvin, levätä, ulkoilla ja rentoutua. Kuvassa Sansa (RTK3 PAIM-T Goldentroll’s Song Of Ice And Fire), Fiona (RTK1 Arttulan Öili Tuliruusu), Riemu (FI RTVA BH Ruffenuff Peppermint Twist), Kaisla (RTK3 Riemumielen Hurjasusi Nymeria) ja Vappu (RTK1 Riemumielen Hunajatassu). Kuva: Hanna Mäntynen

Toivotan kaikille ystäville, Riemumielen kasvatinomistajille, collienomistajille, collieille ja yhteistyökumppaneille rauhallista riemukasta joulunaikaa ja onnea uudelle vuodelle 2022! Toivottavasti uusi vuosi tuo mukanaan iloa ja onnea sekä kaikkea jännittävää ja uutta.

Hyvää joulua! ~ Happy Holidays! ~ Merry Christmas! ~ Frohe Weihnachten! ~ Joyeux Noël! ~ God Jul!

One thought to “Hyvää joulua 2021 Riemumielen collieilta!”

  • Niemennokan nelijalkaiset

    Kiitos, ihanaa joulua ja onnea uudelle vuodelle myös teidän porukalle; kaikille kaksi- ja nelijalkaisille♥

    Vastaa

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: