Sisu (Trollin Sisu) 5.6.2010 – 11.5.2023

Mietin pitkään, pystynkö kirjoittamaan tätä ja päätin, että kirjoitan nyt vain lyhyesti sen verran kun pystyn.

Meidän rakas 13-vuotias american curl kollikissamme Sisu (Trollin Sisu) sairastui toukokuussa äkillisesti ja valitettavasti sen kunto romahti eläinlääkärien hyvästä hoidosta huolimatta. Jouduimme päästämään Sisun pois. Suuri persoona, maailman hellyydenkipein ja ystävällisin kippurakorvainen kissa on yhtäkkiä poissa.

Sisu muutti meille noin 13 vuotta sitten Porvoosta, jossa se kasvoi pikkupentuajan seitsemän kissaveljeksen katraassa. Kaikki veljekset saivat nimet jäänmurtajien mukaan. Sisu eli meillä collieiden ja Smilla-kissan, myöhemmin myös Luna-kissan hyvänä kaverina, kotikissana ja rakkaana perheenjäsenenä.

Sisu, mammalla on aivan valtavan suuri ikävä. Pieni oranssi mies, missä oletkaan nyt, rakastan sinua valtavan paljon. Muuta en pysty vielä kirjoittamaan. Olit todella tärkeä meille kaikille.

Meidän rakas Sisu-mies ikuisesti muistoissa.

2 thoughts to “Sisun muistolle <3

  • Niemennokan nelijalkaiset

    Osanotto suruun♥

    Vastaa
  • vippipooki

    Kestää aikansa että kissasi mieli lähtee. Sen aikaa se viivyttelee vielä, kaipaa ja itkee ihmisiään ja puuhiaan. Sitten sen olo helpottuu ja se alkaakin lohduttaa ihmisiään kertomalla että kohta, kohta jäsenet taas kantavat kevyempinä kuin koskaan ja ettei kipuja enää ole. Riemumielin se juoksee ja iloitsee kun olo kevenee, ja se käy kertomassa että nyt mamma, nyt on iloinen ja hyvä mieli ja helppoa juosta. Se rakastaa ihmisiään ja eläinkumppaneitaan aina mutta on onnellinen uudessa vapaudessaan.

    Vastaa

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: