Oletko koukussa koiraharrastuspodcasteihin ja etsit lisää kuunneltavaa? Täältä pesee! Kirjoitin melkein tasan vuosi sitten blogiini jutun Podcast-vinkkejä koiraharrastajalle osa 1/2 ja tämä on pitkään viipynyt jatko-osa tuolle pariosaiselle blogisarjalle. Jos et ole vielä lukenut blogisarjan ensimmäistä osaa, kannattaa käydä vilkaisemassa myös se.

Halusin kirjoittaa tämän blogijutun pääsiäisen kunniaksi, koska nyt on kerrankin runsaasti vapaa-aikaa podcastien kuunteluun. Nostan tällä kertaa esille lisää omia suosikkejani koiraharrastuksiin keskittyneistä koirapodcasteista. Olen ahkera podcastien kuuntelija ja kuuntelenkin niitä lähes jokaisella koiralenkillä, joten olen aina etsimässä uutta kuunneltavaa. Tällä kertaa nosta esille seuraavat podcastit: Drinking from the Toilet, Agility Unite, Cog-Dog Radio ja The Dog Training Audio Experience. Näistä Agility Unite on suomenkielinen ja muut ovat englanninkielisiä.

Drinking from the Toilet

Drinking from the Toilet on Hannah Braniganin erinomainen englanninkielinen podcast, jossa sukelletaan syvälle koirankoulutuksen, käyttäytymisen ja oppimisen pariin. Hannahin omin sanoin tämä on “koirankoulutuspodcast todellisille käyttäytymisnörteille”.

Löydät Drinking from the Toilet -podcastin täältä:

Suosikkijaksoni Drinking from the Toilet -podcastista: When you have to be your own Trainign Assistant.

Agility Unite

Agility Unite -podcastissa on puhetta agilitystä, urheilusta, agilityurheilusta ja agilitystä elämäntapana. Podcast on suomenkielinen ja vaikka se on suunnattu erityisesti agilityharrastajille, löytyy podcastista asiaa muidenkin lajien harrastajille. Kauden aikana uusi jakso ilmestyy aina viikon välein torstaisin

Löydät Agility Unite -podcastin täältä:

Suosikkijaksoni Agility Unite -podcastista: Turvallisuus agilityssä.

Cog-Dog Radio

Cog-Dog Radio on Sarah Stremmingin englanninkielinen podcast, jossa puhutaan erilaisista koirankoulutukseen liittyvistä aiheista kuten agilitystä, motivaatiosta ja pennunkoulutuksesta.

Löydät Cog-Dog Radio -podcastin täältä:

Suosikkijaksoni Cog-Dog Radio -podcastista: The Four Steps to Behavioural Wellness.

The Dog Training Audio Experience

The Dog Training Audio Experience on Erika Gonzalezin englanninkielinen podcast, josta löytyy paljon jaksoja koirankoulutuksen perusasioista. Jaksoaiheista löytyy muun muassa eroahdistus, pennun sosiaalistaminen ja erilaisten koiramyyttien murtaminen.

Löydät The Dog Training Audio Experience -podcastin täältä:

Suosikkijaksoni The Dog Training Audio Experience -podcastista: Cooperative Care 101: The What, Why, and How.

Kerro omat podcast-vinkkisi!

Tässä tulikin taas muutama koirapodcast-vinkki pahimpaan hätään. Jos sinulla on lisää koiramaisia podcast-vinkkejä, jaathan ne muillekin kommenteissa. Blogikirjoituksen ensimmäisen osan Podcast-vinkkejä koiraharrastajalle osa 1/2 kommenttikentästä löytyy myös muutama erittäin hyvä kuunteluvinkki. Kaikenlaiset erinomaiset koiraurheiluun, koirien kasvattamiseen, ruokintaan, kilpailemiseen, ohjaajan henkiseen kasvuun ja vastaavaan liittyvät podcastit kiinnostavat edelleen aina.

Jaa siis podcast-suosikkisi kommenteissa!

Vastaa