Tämän blogikirjoituksen myötä haluan toivottaa koko Riemumielen collie- ja kissalauman puolesta kaikille blogin lukijoille hyvää joulua ja riemukasta uutta vuotta 2021! Kiitos juuri sinulle kun olet ollut mukana blogin matkassa ja toivottavasti jatkat lukijana edelleen ensi vuonna. Samalla haluan kiittää yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta.

Takana erilainen vuosi

Kulunut vuosi 2020 on ollut monella tavalla erilainen ja raskas, lievästi sanottuna omituinen vuosi. Se on ollut täynnä epävarmuutta koiraharrastusrintamalla, peruuntuneita kokeita ja näyttelyitä sekä uusia ennen kokemattomia tilanteita, joita en osannut edes kuvitella alkuvuonna. En olisi uskonut, että poikkeustilanne jatkuu näin kauan. Maaliskuun täyspysähdyksen jälkeen fiilikseni ovat vaihdelleet epäuskosta ja pettymyksen tunteista rauhalliseen toivoon uuden äärellä.

Hyvää joulua Riemumielen laumalta! Vasemmalta oikealle Fiona, Sansa, Sisu-kissa, Vappu, Kaisla ja Riemu.
Hyvää joulua Riemumielen laumalta! Vasemmalta oikealle Fiona, Sansa, Sisu-kissa, Vappu, Kaisla ja Riemu.

Hankin tänä vuonna Palveluskoiraliiton lisenssin harvinaisen myöhään eli vasta heinäkuussa, mutta ehdin siitä huolimatta käydä loppuvuonna muutamissa tokokokeissa ja rally-tokokilpailuissa silloin kun se oli mahdollista tapahtumarajoitusten sallimissa rajoissa. Myös Riemumielen kasvatinomistajat ovat olleet ilahduttavan aktiivisia koiraharrastuksissa muun muassa rally-tokossa, tokossa ja paimennuksessa.

Omat pentusuunnitelmani eivät toteutuneet tälle vuodelle ja seuraavat ovat vasta muutaman vuoden päästä, joten olen voinut keskittyä paremmin muuhun koiraharrastamiseen. Samalla olen ottanut hieman etäisyyttä jalostussuunnitelmiini ja pohtinut niitä uudesta näkökulmasta. Koiraharrastusrintamalla monet tavoitteet toteutuivat ja jotkut jäävät toteutumatta. Olen joutunut luopumaan kokonaan tietyistä haaveista ja hyväksyn sen, koska se kuuluu osaltaan koiraharrastukseen.

Lämmin kiitos yhteistyöstä

Kukaan meistä ei pärjää täällä täysin yksin sen enempää kasvattajana kuin koiraharrastajanakaan. Haluan siis kiittää lämpimästi kaikkia Riemumielen kasvatinomistajia, sijoituskoirien koteja Lauraa ja Pirittaa, käyttämieni jalostusurosten omistajia, omien koirieni kasvattajia Arttulan, Goldentroll’s ja Ruffenuff, treenikavereita, kouluttajia, perhettä ja kavereita kuluneesta vuodesta. Tuetaan toisiamme ja jatketaan yhteistyötä vuonna 2021 vielä entistäkin paremmin.

Joulukuva numero 2. Vasemmalta oikealle Smilla-kissa ja colliet Fiona, Sansa, Vappu, Kaisla ja Riemu.
Joulukuva numero 2. Vasemmalta oikealle Smilla-kissa ja colliet Fiona, Sansa, Vappu, Kaisla ja Riemu.

Lisäksi erittäin suuri kiitos hyvästä yhteistyöstä vuonna 2020 Riemumielen loistaville yhteistyökumppaneille, jotka ovat olleet mukana tukemassa koiraharrastusta. Kiitos Racinel, Hurtta, Best Friend ja Nutrolin! Odotan innolla, että hyvä yhteistyö jatkuu vuonna 2021.

Seuraava blogikirjoitus tammikuussa

Toivon, että ensi vuonna voidaan jo palata hieman enemmän normaaliin koiraharrastusten ja kaiken muun elämän osalta. En varmasti ole yksin kun totean, että tämä vuosi on vienyt minulta jo lähes kaiken energian ja odotan jo vuoden vaihtumista. Pimeä vuodenaika vie aina vuosi vuodelta enemmän voimia ja tarvitsen nyt pienen hengähdystauon.

Julkaisen seuraavan Riemumielen blogikirjoituksen tammikuun toisella viikolla perjantaina 15.1.2021. Ensi vuonna blogikirjoituksia ilmestyy tästä vuodesta poiketen joka toinen perjantai, aina parillisina viikkoina. Seuraavat blogiaiheet ovatkin jo viimeistelyä vaille valmiita luonnoksia.

Hyvää joulua ja riemukasta uutta vuotta 2021 kaikille!

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: