Pienet töppösten jäljet lumessa näin,
kaksi tonttua käsikkäin.
Ohi on kiire tonttujen,
nyt on aika rauhan ja rakkauden.

Hyvää joulua Riemumielen collietytöiltä!

Collietytöt jouluvalokuvauksessa

Meidän viiden pitkäkarvaisen collien lauma kävi joulun kunniaksi taitavan valokuvaajan Diana Kortelahden valokuvattavana. Punainen jouluvalokuvausstudio oli järjestetty Tammiston Peten Koiratarvikkeen tiloihin. Viiden collietytön kanssa riitti kerrassaan touhua ja säätämistä, joka oli sen arvoista, koska kuvista tuli todella ihania. Koko collielauma pääsi yhdessä samaan joulukuvaan.

Yhteiskuvan lisäksi otimme yksittäiskuvat lauman seniorijäsenistä eli Fionasta ja Riemusta, joiden tassuista painatin samalla käynnillä tassunjäljet. Fiona oli superinnoissaan kaikesta tästä jännittävästä touhusta ja Riemua vähän epäilytti tassunpohjien värjääminen musteella ja musteen peseminen. On aina hauska huomata, miten erilaisia nämä mummocolliet ovat luonteeltaan. Tilasin ihanat joulukuusen koristeet, joihin tassunjäljet painettiin. Erilaisia tassunjälkituotteita paikalla teetti Loistokoira.

Hymyä! Jouluna on hymy herkässä, miettii pitkäkarvainen collie Fiona (Arttulan Öili Tuliruusu, 11 vuotta 11 kuukautta). Kuva: Diana Kortelahti.
Muistakaa olla kilttejä, levätä kunnolla ja tutkia kaikki lahjat tarkasti, muistuttaa Riemu (Ruffenuff Peppermint Twist, 10 vuotta 9 kuukautta). Kiltti Riemu oli helppo valokuvattava kuten aina. Kuva: Diana Kortelahti.
Riemumielen pitkäkarvaiset colliet vasemmalta oikealle Kaisla (Riemumielen Hurjasusi Nymeria, 5 vuotta) Riemu (Ruffenuff Peppermint Twist, 10 vuotta 9 kuukautta), Vappu (Riemumielen Hunajatassu, 6 vuotta), Fiona (Arttulan Öili Tuliruusu, 11 vuotta 11 kuukautta) ja Sansa (Goldentroll’s Song Of Ice And Fire, 7 vuotta) toivottavat kaikille Riemumielen koirablogin lukijoille, ystäville ja yhteistyökumppaneille rauhaisaa joulunaikaa ja onnellista uutta vuotta 2023. Kuva: Diana Kortelahti.

Hyvää joulua ja onnellista vuotta 2023!

Kohta on taas edessä uusi vuosi ja uudet seikkailut. Toivottavasti tuleva vuosi tuo mukanaan paljon kaikkea hyvää ja mielenkiintoista.

Happy Holidays! ~ Merry Christmas! Frohe Weihnachten! ~ Joyeux Noël! God Jul!

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: