Kaupallinen yhteistyö: DogCoach

Minusta tuli DogCoach brändilähettiläs! Huomasin alkuvuonna, että tanskalainen DogCoach haki brändilähettiläitä erityisesti koiranomistajille ja koiraharrastajille suunniteltuja vaatteita varten. Hain rohkeasti mukaan ja sain yllärinä helmikuun alussa sähköpostia, että minut valittiin! Tämä oli todella kiva piristys tälle keväälle.

Uusi DogCoach brändilähettiläs ja Riemumielen pitkäkarvaiset colliet vasemmalta oikealle: Fiona, Kaisla, Vappu, Riemu ja Sansa.
DogCoach brändilähettiläs ja Riemumielen pitkäkarvaiset colliet vasemmalta oikealle: Fiona, Kaisla, Vappu, Riemu ja Sansa.

DogCoach kevätmallisto

Tuntui erityisen mukavalta, että minut valittiin yhdeksi DogCoach brändilähettiläistä, vaikkei minulla ole valtavaa seuraajamäärää somessa, en ole parikymppinen enkä mallinmitoissa. Sen sijaan olen jo kohta nelikymppinen koiraharrastaja, jolla ei edes ole kovin trendikästä koirarotua. Brändilähettiläänä sain DogCoachin kevätmallistosta uuden treeniliivin ja treenipuseron, joista pääsen kertomaan kokemuksiani.

DogCoach Dogwalking Shirt Pro -treenipusero ja DogCoach Dogwalking Vest Sprinter Pro -treeniliivi.
DogCoach Dogwalking Shirt Pro -treenipusero ja DogCoach Dogwalking Vest Sprinter Pro -treeniliivi.

Minulla on jo ennestään DogCoach Winter Jacket 4.0 -talvitakki, jonka maksoin itse ja johon olen ollut todella tyytyväinen. Vedenpitävä ja lämmin takki on ollut sateisen talven paras ostos! Olen nyt superinnoissani mahdollisuudesta päästä kokeilemaan DogCoachin kevätmalliston vaatteita koiratreeneissä ja lenkeillä. Kevätmallistoon kuuluu treeniliivi ja treenipusero, joissa on useita koiraharrastajia varten suunniteltuja yksityiskohtia.

Treenailua Sansan kanssa ja päällä DogCoach treeniliivi ja pusero.

DogCoach Dogwalking Vest Sprinter Pro -treeniliivi

DogCoach Dogwalking Vest Sprinter Pro -treeniliivi on kevyt slim fit -malli, joka on suunniteltu erityisesti koiratreenejä ja lenkkejä varten naisille. Se on tyköistuva, mutta mukava päällä. Käytössäni on koko L. Treeniliivi on vedenkestävä ja hengittävä ja siinä on irroitettava huppu. Se on väriltään tummanharmaa ja siitä on valittavana vaihtoehto pinkeillä tai mintunvärisillä yksityiskohdilla. Näistä ei ollut vaikea valita. Se on tietenkin pinkki!

Minulla on tässä päällä DogCoach Dogwalking Vest Sprinter Pro -treeniliivi.

Treeniliivissä on runsaasti pieniä koiraharrastajan tarpeisiin sopivia yksityiskohtia, kuten monta taskua edessä, suuri dummy-tasku takana ja vyötärön kohdalla kunnollinen heijastin, jonka voi kääntää saumaan esille ja pois näkyvistä. Söpöjä yksityiskohtia on esimerkiksi tassukuviot sisävuoressa. Toisessa isossa etutaskussa on irroitettava ja pestävä makupalatasku, joka kiinnitetään takkiin neppareilla. Kauluksen sisään on ommeltu vinkulelu, jota voi vinguttaa vaikka, jos pitää saada koiran huomio äkkiä.

DogCoach Dogwalking Shirt Pro -treenipusero

DogCoach Dogwalking Shirt Pro -treenipusero tai kevyt treenitakki on treeniliiviä lyhyempi tyköistuva naistenmalli. Se on jotakin puseron ja kevyen kevättakin välimaastossa. Tummanharmaasta puserosta on valittavana kaksi erilaista vaihtoehtoa: pinkeillä tai mintunvärisillä yksityiskohdilla. Valitsin myös tästä pinkin vaihtoehdon ja käytössäni on koko L, kuten treeniliivistäkin.

Ja tässä päällä DogCoach Dogwalking Shirt Pro -treenipusero.

Kuten treeniliivissä, puserossakin on paljon koiraharrastajan tarpeisiin sopivia yksityiskohtia, kuten irroitettava ja pestävä makupalatasku edessä, dummy-tasku takana, pitkät hihat ja vinkulelu kauluksessa. Se on joustavaa ja mukavaa materiaalia. Etutaskut ovat aika huomiota kiinnittävä osa puseroa. Käytän harvoin mitoiltaan näin lyhyitä puseroita ja pituus on hieman mukavuusalueeni ulkopuolella, mutta tämä tulee varmasti aktiiviseen käyttöön, kunhan säät tästä lämpenevät.

Käyttökokemuksia someen

Tulen jakamaan DogCoach kevätmalliston treeniliivistä ja treenipuserosta lisää käyttökokemuksia Instagramiin. Molemmat tuotteet tulevat varmasti näkymään usein tämän vuoden aikana treenikuvissani ja videoillani. Olen niihin täysin hullaantunut nyt lyhyen kokeilun perusteella. Laitathan sometilini seurantaan!

Jos mieleesi tulee kysymyksiä DogCoachista tai heidän tuotteistaan, laita kommenttia tai viestiä. Iloista viikkoa sinulle!

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: